Треньорът на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Даниел Валверду

...
Треньорът на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Даниел Валверду
Коментари Харесай

Треньорът на Григор Димитров сключи брак в Швейцария

Треньорът на най-хубавия български тенисист Григор Димитров - Даниел Валверду към този момент е фамилен. Венецуелският експерт и неговата обичана са сключили брак през днешния ден в Гщаад (Швейцария). За събитието заяви някогашният №1 Борис Бекер, който е бил измежду гостите. " Приказна женитба за господин и госпожа Даниел Валверду в Гщаад, " написа в обществените мрежи германецът.

Fairytale wedding of Mr&Mrs Daniel Vallverdu in Gstaad pic.twitter.com/VirSCz7T4C
— Boris Becker (@TheBorisBecker) July 21, 2018
Самият Дани Валверду към този момент е на 32 години като е роден във Венецуела, само че живее в Барселона. Освен на Гришо той е бил ментор на за четири години на Анди Мъри и за два сезона на Томаш Бердих. Мъри печели дружно с Валверду и Иван Лендъл US Open 2012 и Уимбълдън 2013. Бердих пък записва най-хубавото си класиране в ранглистата - №4 в света. Подобен резултат Валверду осъществя и с Григор - №3 в края на 2017-а.

Валверду и обичаната му едва ли ще има дълго време за " меден месец ", защото при започване на август Валверду и Димитров ги чакат първите тествания - " Мастърс 1000 " шампионатите в Торонто и Синсинати, напомня Tennis.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР