Треньорът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски очерта причините

...
Треньорът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски очерта причините
Коментари Харесай

Барчовски: Лошото начало на третата част беше решаващо

Треньорът на националния тим по баскетбол Росен Барчовски очерта аргументите за загубата на “лъвовете ” от Черна гора с 81:91. Това беше трето следващо проваляне за нашия отбор на Европейското състезание в Грузия.

“Много неприятно начало на третата част. Там допуснахме разлика, а до тогава водехме играта. В момента, в който загубим организация в нахлуване, ни направиха разлика от към 10 точки. Ние ги стигнахме и ги изравнихме, само че с цената на доста старания, които пък ни се изчерпаха в края.

Другите неща са елементи и би трябвало да виждам статистика и повторения. Съжалявам, в този мач играхме добре. Все нещо не ни доближава, през вчерашния ден пък доста слаба беше четвъртата част.

Мерки взимаме, само че въпросът е на терена какво се случва. 

Нямаше по какъв начин повече Маринов да играе в този мач, занапред ще забележим какво му е положението. 

Бост има качества, не знам какво се случва. Водихме диалози, стимулиран е, само че вкарването му липсва. Иначе има асистенции, само че не може да осъществя, което ни липсва на нас. Нашият чужденец не може да бъде сменен. 

От началото бяхме наясно, че това са най-силните противници в групата, само че и останалите са тежки. Малко не ни доближава, изключително в отбрана. В третата част най-много изпускахме топката и не бяхме съсредоточени. Проблем е, когато започваш четвъртината с 5 минути без панер ”, сподели Барчовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР