Треньорът на Наполи Маурицио Сари предупреди, че Серия А може

...
Треньорът на Наполи Маурицио Сари предупреди, че Серия А може
Коментари Харесай

Сари предупреди, че Серия А може да загуби фенове заради Ювентус

Треньорът на Наполи Маурицио Сари предизвести, че Серия А може да загуби доста почитатели поради продължаващата доминация на Ювентус. В събота вечерта “Старата госпожа” обърна Интер в Милано и се приближи до спечелването на седма поредна купа на Апенините. Това съгласно Сари е рисков феномен, защото отблъсква последователите, които се уморяват да поддържат тимове, които не печелят нищо.

“Единствената вяра е, че както всичко в живота, един ден ще пристигна край и на това, рано или късно, превъзходството ще свърши. Погледнете Премиър лийг, където първенецът е друг съвсем всяка година. Това укрепва любовта към тимовете и ползата пораства всяка година.

При нас в Италия е друго и рискът от загуба на почитатели е голям”, разяснява Сари, а образецът с Англия ускори спекулациите, че е в напреднали договаряния с някои от локалните грандове като Челси, Арсенал или даже Тотнъм, при положение, че Маурисио Почетино избере да потърси ново предизвикателство.

“Днес загубихме (б.р. 0:3 от Фиорентина) тъй като играхме едва. Всяко друго пояснение ще е търсене на опрощение. Извинявам се на почитателите, нормално не вършим толкоз слаби мачове. Не сме машини, от време на време имаме своите спадове. Наш дълг е да изправим стореното идната седмица”, сподели още Сари.

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА НАПОЛИ Серия А 35 кръг, неделя 29 април  Фиорентина 3:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР