Треньорът на Наполи Лучано Спалети имаше обяснение за отпадането от

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети имаше обяснение за отпадането от
Коментари Харесай

Спалети имаше обяснение за отпадането на Наполи от Милан в Шампионска лига

Треньорът на Наполи Лучано Спалети имаше пояснение за отпадането от Милан в Шампионската лига, само че повтори, че огромната цел пред тима е купата в Италия.

" Кварацхелия? Той има невероятни качества. Както и други, и той малко се задъхва към този момент в края на сезона. Видяхме, че някои играчи са изморени или донякъде възобновени ", бяха първите думи на италианеца.
 Наполи - Милан 1:1 в реванш от 1/4-финалите на ШЛ
Милан стигна до полуфиналите на ШЛ след 1:1 против Наполи

Феновете на " Дявола " се размечтаха

" Той ще ни помогне още с качествата си за огромната цел, която преследваме (б. а. - шампионската купа в Италия). Имаме потребност от това ", добави той.

" Какво ни липсваше? Вече ви споделих. Може би малко сме отвън форма. Осимен се бори до края, само че той тренира едвам от три дни. А и преди такива мачове тренировките не са с огромна активност. Загубата в шампионата от Милан (б. а. - с 0:4) не ни смути, не. Но паузата в шампионата - да, тъй като трима играчи се върнаха с травми, а други бяха доста изтощени ", сподели Спалети.

" Това не е опрощение. По време на тези два мача направихме положителни неща и ми достави наслаждение да видя по какъв начин целият стадион се бори с тима довечера ", приключи Лучано Спалети.
 Пиоли: Наполи справедливо ще стане първенец на Италия, само че ние сме горди, че отстранихме толкоз мощен противник
Пиоли: Наполи справедливо ще стане първенец на Италия, само че ние сме горди, че отстранихме толкоз мощен противник

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли бе доста благополучен и горделив от класирането на отбора му на полуфиналите на Шампионска лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР