Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо допусна втора домакинска загуба, откакто

...
Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо допусна втора домакинска загуба, откакто
Коментари Харесай

Футболистите са обезверени, призна Гатузо

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо позволи втора домакинска загуба, откогато застана отпред на отбора. Снощи непоалитанци отстъпиха с 1:3 на Интер, а някогашният италиански национал посочи, че главната причина за провалянето са грубите самостоятелни неточности в отбрана.

“Мисля, че това беше най-хубавият ни мач под мое управление. Не е инцидентно, че тимът няма победа на “Сан Паоло” от октомври насам. Допускаме обикновени неточности. Трябва да работим старателно, с цел да ги избегнем отсега нататък. Оставяме доста свободни пространства и това не трябва да продължава. Халфовата линия не поддържа задоволително защитата”, акцентира Гатузо.

“На процедура и трите гола във вратата ни можеха да бъдат избегнати. В момента не е елементарно да играем на личния си стадион, футболистите са затормозени и им липсва убеденост. След като в предходните години отборът се бореше за купата, в този момент обстановката е друга и играчите не съумяват да се приспособят”, сподели още Гатузо.

Наполи е едвам на 8-о място в класирането на Серия “А”, а в идващия си мач ще гостува на намиращия се в серия от 9 победи Лацио. Серия А 18 кръг, понеделник 6 януари  Наполи 1:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР