Треньорът на Мура Анте Шимунджа е сред главните варианти за

...
Треньорът на Мура Анте Шимунджа е сред главните варианти за
Коментари Харесай

Палач на Тотнъм поема Лудогорец

Треньорът на Мура Анте Шимунджа е измежду основните разновидности за нов треньор на Лудогорец. Ако договарянията сред двете страни протекат както би трябвало, то 50-годишният експерт може да поеме орлите след нова година, написа в. " Тема спорт ". Шимунджа нашумя изключително в края на предишния месец, когато воденият от него тим сензационно победи Тотнъм с 2:1 в група G на Лигата на конференциите.

„ Последните резултатите на Мура съществено усилиха „ цената на акциите “ на Анте Шимунджа. Това е посредством най-много на положителното показване на тима в първото му присъединяване в евротурнирите, както и на гръмката победа над Тотнъм. В локалното състезание бе надвит Марибор и обстановката в шампионата бе нормализирана. Преди време имаше спекулации, че може да се стигне до разлъка сред клуба и треньора поради слаби резултати, само че в този момент към този момент има информации, че такава следва, само че поради мощен интерес към треньора. Такъв има от Лудогорец, който към момента е воден от краткотрайния ментор Станислав Генчев. Тимът е първи в шампионата и съществено обмисля опцията да притегли Шимунджа, като към този момент претегля плюсовете и минусите на негово предопределение.

До момента Анте единствено един път е работил в чужбина – водил е австрийския ГАК. Преди години бе спряган за Хайдук, само че до предопределение не се стигна. Освен Лудогорец Шимунджа е мечтан още от две места. Първото е Марибор, а второто – националният тим на Словения, защото Матяж Кек към момента не е удължил контракта си. Анте към този момент натрупа стабилен опит в страната, където имаше триумфи с два клуба – Марибор и Мура. С сегашния си отбор към този момент няма какво повече да реализира. И в случай че желае ново предизвикателство, то оферти не му липсват “, написа nogomania.com.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР