Треньорът на Монтана - Даниел Пеев, коментира загубата от Хебър

...
Треньорът на Монтана - Даниел Пеев, коментира загубата от Хебър
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Монтана показа дух, но Хебър е по-опитен

Треньорът на Монтана - Даниел Пеев, разяснява загубата от Хебър с 2:3 гейма в мач от WINBET плейофите на Суперлигата.

"Бяхме доста близо. Отборът сподели дух, не се съобщи, откакто в първите два гейма бяхме надиграни. Но останаха в мача, продължиха, бориха се за всяка една точка. Играха въодушевено, не мога да бъда неудовлетворен. Отборът на Хебър е доста по-опитен, имат национали и някогашни такива. Играли са доста такива мачове. При нас това нещо го няма. Имаме две млади момчета-руснаци, които играят за първи път при мъже. А и другите не са играли на такова равнище, а в Разлог, в Перник ", съобщи Пеев.

"Аз съм удовлетворен от целия тим за метода, по който се показаха през целия сезон. Максим Сапожков да вземем за пример през днешния ден игра със съществени болки в глезена, а през вчерашния ден не тренира. Златан Йорданов се опита да внесе прочувствен заряд, да вдигне хората, които са изпаднали в заспалост. "

"За идващия сезон нищо не мога да кажа, нито при нас, нито при руснаците. Първо нямам контракт, въпреки да има някакви подмятания. И второ- с лицензирането на треньорските фрагменти има нови условия, а аз не попадам в тази рубрика. А и в тези периоди надали ще съумея да попадна и не е ясно дали ще продължа да се занимавам с тази работа. Но аз и по този начин започнах като треньор, въпреки да желая. Така се развиха нещата, че останах във волейбола ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР