Треньорът на Монтана Даниел Пеев коментира първия мач с чешкия

...
Треньорът на Монтана Даниел Пеев коментира първия мач с чешкия
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Не виждам нищо незакономерно

Треньорът на Монтана Даниел Пеев разяснява първия мач с чешкия Кладно в шампионата за Купата на ЦЕВ. Българският отбор загуби с 0:3.

" Кладно е тим на доста положително равнище, близо до високото европейско. Не виждам нищо незакономерно предвид на това, което се случи на терена. Да, имахме шансове във втория гейм, само че позволяваме леки топки, които са решаващи в края на подобен завързан гейм. Освен че самият гейм приключи с два аса, имахме своите шансове преди този момент с опцията да вдигнем висока топка за офанзива. Не можахме. И по-късно имаше пусната топка от разпределителя на осем метра, която оставихме да падне. Няма кой да ти елементарни сходни грешки. Това са дарове, от които всеки един тим се възползва, ние не успяхме ", сподели Пеев.
" Те имат положителни реализатори на сервис. На моменти имаше асове, имаше грешки, само че като цяло мисля, че се справихме. Ние сме тим от 14 души и всеки би трябвало да бъде подготвен да помогне на тима когато и да е. Кой ще стартира мача, са мои съображения от тактическо естество. Преценката е кой ще бъде по-полезен на игрището. Всички посрещачи са много близки като характерности и ще има заменяемост предвид на съперника и предвид на положението ", отговори Пеев на въпрос за какво Мартин Пенев стартира като титуляр, а не Златко Кьосев.

" Програмата ни е доста тежка. Трупат се загуби, които въздействат на логиката на психиката на тима, тъй като всяка загуба тежи. Нужна ни е победа против добър тим. За страдание, програмата е такава, че гостуваме на Хебър на ЦСКА, на Добрич, на Нефтохимик, все тимове, с които на този стадий мъчно бихме се справили ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР