Треньорът на Милан Стефано Пиоли вярва, че сега е моментът

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли вярва, че сега е моментът
Коментари Харесай

Пиоли преди мача с Рома: Сега е моментът да покажем силата си

Треньорът на Милан Стефано Пиоли има вяра, че в този момент е моментът играчите му да покажат качествата си в мача против Рома от четвъртфиналите на Лига Европа, съобщи ДПА. " Росонерите " са в серия от седем следващи победи във всички шампионати и са на второ място в Серия А, към този момент с 6 точки задатък пред Ювентус.

" В добър миг сме, само че в този момент идват най-важните мачове за сезона, които ще решат по какъв начин ще завърши ", сподели експертът на конференцията си.

" Това е моментът да покажем силата си, да покажем, че пътят ни дотук с върхове и спадове ни е направил по-силни. Зависи единствено от нас ", счита Пиоли.

Милан ще бъде без бранителя Фикайо Томори, който е осъден, само че Симон Кяер и Малик Тиау се завръщат в състава. Рома идва на " Сан Сиро " след победа над Лацио в градското дерби.

Милан победи Рома и в двата мача в Серия А през сезона. Загубата на " Сан Сиро " с 1:2 през януари провокира уволнението на треньора Жози Моуриньо.

" Мисля, че Де Роси прави страхотна работа. Не беше елементарно да се победи тим, който се пази с доста хора по времето на Моуриньо, само че на следващия ден може би ще срещнем друг противник с разнообразни качества ", счита Стефано Пиоли.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР