Треньорът на Милан - Стефано Пиоли не скри разочарованието си

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Бесният Пиоли: Трудно ми е да говоря с отбора в момента

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли не скри разочарованието си от равенството 2:2 с Рома. Тимът му водеше с два гола до 87-ата минута, само че позволи равнене в края.

Наставникът счита, че това тъждество е незаслужено, само че пък и скастри играчите си, че не са запазили фокуса си до последната минута.

" Направихме смени, с цел да извадим изтощените играчи и да прибавим прохлада, само че и с цел да пуснем Побега, Габия и Вранкс, които да ни дадат повече височина. Много тъпо е, че взехме единствено точка от този мач. След сходно показване мога да кажа на играчите, че желая да виждам същата игра и отсега нататък, само че те би трябвало също да знаят, че мачът се играе до 95-ата минута и би трябвало да са фокусирани до последния сигнал.

Щом сме получили два гола от статични положения, макар че знаехме, че противникът е мощен в това отношение, това значи, че не сме били задоволително съсредоточени. Трудно ми е да приказвам с тима сега. До 87-ата минута изцяло заслужавахме успеха, само че най-после сами си усложнихме живота ", счита Пиоли.

Той се оплака и от натоварената стратегия и призна, че е отчаян, че разликата с водача Наполи още веднъж се усили на 7 точки.
 Милан - Рома 2:2 в мач от Серия
Рома възкръсна в последните минути на " Сан Сиро " и лиши щастието от ръцете на Милан

След това тъждество " росонерите " събраха 37 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР