Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе доволен от представянето

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Пиоли: Направихме твърде много грешки

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе удовлетворен от представянето на своя тим в мача с Челси (0:3) от Шампионската лига. Той счита, че играчите му са създали прекалено много неточности и това е повода да се стигне до тази тежка загуба.

" Трябваше да играем по-обре, това е несъмнено. Не започнахме неприятно, само че по-късно загубихме облик и започнахме да вършим неточности, даже и когато не ни пресираха. Когато правиш толкоз неточности против конкурент от такава класа, става комплицирано. Отсъстващите не са значими. Смятах, че тимът е подготвен за този мач и знаех от какви рискове би трябвало да се пазим. Но ние продължавахме да губим топката незабавно или да даваме неверни пасове, а това даде прекалено много пространства на Челси. Загубите би трябвало да ни оказват помощ да израстваме, да намираме повече увереност и централизация. Това е неприятна загуба, сигурно, само че ще имаме късмет да покажем какъв тим сме още в събота (б.р. - тогава е дербито с Ювентус) ", съобщи Пиоли.

" Отборът е отчаян и ядосан, че не сподели най-хубавото от себе си, само че това ще ни стимулира за вбъдеще ", добави наставникът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР