Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, настоява, че Милан е

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, настоява, че Милан е
Коментари Харесай

Пиоли избухна: Несъществуваща дузпа

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, упорства, че Милан е бил ощетен и е изгубил поради " несъществуваща дузпа " в четвъртфинала за Купата на Италия против Аталанта. „ Росонерите “ отпаднаха от шампионата след 1:2 вкъщи.

Хората на Пиоли поведоха посредством Рафаел Леао, само че в ответната офанзива Тюн Копмайнерс изравни, а дузпата през второто полувреме донесе класиране на Аталанта още веднъж с гол на нидерландеца. Повторенията като че ли посочваха, че Алекс Хименес е докоснал топката с преди да пристигна минималния контакт с Алексей Миранчук.

" Мисля, че изиграхме доста положително първо полувреме, справедливо поведохме, а по-късно бяхме извънредно наивни. Трябваше да се пазиме доста по-добре при изравнителния гол, само че истината е, че мачът се промени от несъществуваща дузпа ", съобщи Пиоли. " След това загубихме хладнокръвието си, загубихме формата си и контрола върху играта. Трудно ни беше да си върнем салдото и контрола, които имахме през първото полувреме ", почна Пиоли.

През първото полувреме също имаше разногласия, когато Тижани Рейндерс изглеждаше, че бута Мартен де Роон в Матео Габия, само че VAR не се намеси и там.

" Честно казано, мъчно е, има толкоз доста диспути по отношение на VAR, само че това не беше дузпа, тъй като нашият състезател пръв получи топката, тъй като играчът на Аталанта беше паднал още преди контакта. Това е една отрицателна вечер. Можехме да реагираме по-добре. Разбирам разочарованието на играчите, които паднаха с 1:2  по този метод, откакто се оправиха добре, само че към момента имаше доста време да се върнем в мача и не се възползвахме от тези шансове, които създадохме. Наистина е тъпо, защото това беше една уравновесена среща и този случай изцяло промени мача ", приключи Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР