Треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира случващото се около спряганите

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира случващото се около спряганите
Коментари Харесай

Пиоли разясни за Сусо, Родригес и Пакета

Треньорът на Милан Стефано Пиоли разяснява протичащото се към спряганите за бягство от „ Сан Сиро “ Сусо, Рикардо Родригес и Лукас Пакета. Италианският експерт приказва и за срещата с Бреша и ролята на Златан Ибрахимович в отбора.

„ Сусо тренира добре и ще е разполагаем на следващия ден. Родригес също би трябвало да бъде на линия, само че не знам какво ще се случи. Пакета, както всички останали, счита че заслужава да играе и не е задоволен от сегашната обстановка. Но в случай че работиш добре и си съсредоточен получаваш своя късмет. Пакета би трябвало да бъде уверен, че е пълностоен за тима, само че е нужно да стане по-решителен “, съобщи Пиоли.

„ Ибрахимович играе на тази позиция, тъй като има опитът, отношението, професионализмът и решителността, които влага в играта. Това го демонстрира всеки ден в работата си. Много добре се показва и в това време оказва помощ на своите съотборници.

Не се сюрпризирам, че има подобен резултат върху тима. Ибра е първенец. Той е измежду най-хубавите в света и това го прави към този момент над 10 години. В негово лице открих доста потребен човек за отбора. Ибрахимович е доста образован, само че не мога да кажа, че влезе безшумно в съблекалнята, просто не е подобен човек “, добави още треньорът на Милан.

Пиоли приказва иза задачите на „ росонерите “ до края на шампионата.

„ До 24 май ще работим, с цел да спечелим, колкото се може повече точки. Всички желаем да забележим Милан там, където му е мястото “, съобщи Пиоли.

„ Трябва да знаем, че всеки идващ мач е най-важният за сезона. Сега не е моментът да мислим на кое място ще сме на 24 май. Трябва да държим ръката си на кормилото и да натискаме газта. Нуждаем се да подобрим доста неща.Вижда се, че в последните мачове изпитваме усложнения. Трябва да работим за идващият мач и да се постараем да бъдем по-ефективни. По този метод ще подобрим и класирането си “, добави италианският експерт.

За утрешния дуел с Бреша Стефано Пиоли разяснява:

„ Без Марио Балотели (б.а. осъден е за този мач) Бреша губи шанса да има индивидуализъм и качество, само че това ще им помогне да са по-компактни и нападателни. Тимът им играе добър футбол и има значима цел, която желае да реализира, също като нас. Искаме да спечелим на следващия ден “, сподели Пиоли.

Треньорът на „ росонерите “ показа мнението си и за надареният Сандро Тонали:

„ Той е футболист, притежаващ страхотни качества. Има огромна вероятност пред себе си. Със сигурност Тонали е играчът, който би трябвало да вземем под внимание в утрешния мач “, съобщи Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР