Треньорът на Милан категорично изключи възможността неговият отбор да се

...
Треньорът на Милан категорично изключи възможността неговият отбор да се
Коментари Харесай

Бонера: Няма как да се задоволим с равенство срещу Лил

Треньорът на Милан изрично изключи опцията неговият тим да се задоволи с тъждество в идното посещение на Лил в Лига Европа. Той също по този начин изрази вяра, че играчите са се поучили от грешките си от първия мач против френския отбор, който приключи с тежка загуба за тях с 0:3 на “”.

“Изправяме се против добър отбор, който ни слага в компликация. В първия мач направихме някои механически и позиционни неточности. Утре ще се опитаме да не ги вършим и да спечелим мача. Това, че играем на всеки три дни, е нещо непрекъснато, и е ясно още от май. Не мисля, че това е проблем, имаме състав на високо равнище. В този миг имаме няколко контузени играчи. Важен е духът, който видяхме в Неапол и който ще забележим и на следващия ден вечер. Видях се със. Той беше подготвен да се върне към тренировките още в понеделеник след прегледа, само че това не е вест. Той е огромен състезател и човек, подготвен е да се възвърне, с цел да е в най-хубавата си форма и да даде своя принос.
Bonera: " We have a mentality with the desire to impose ourselves everywhere, it is part of this club's history. We must continue on this path. "
— Milan Reports (@MilanReports) Ясно е, че Лил разполагат с доста положителни играчи в офанзива, само че същото по този начин са и огромен тим. Неслучайно са втори в шампионата и първи в групата ни. Ще се опитаме да се реваншираме за грешките ни в първия дуел, в който записахме прекомерно тежък резултат. Дали ще ни удовлетвори равенството? Бих желал да кажа “да”, само че няма по какъв начин да се задоволим единствено с реми. Имаме нрав с желанието да постановяваме предимство на всички места, това е част от историята на клуба. Трябва да продължим по този път”, съобщи Бонера на конференцията си преди мача. Лига Европа 4 кръг, четвъртък 26 ноември  Лил 19:55предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР