Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще се опита

...
Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще се опита
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг ще опита да върне Мемфис Депай в Манчестър Юнайтед

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг ще се опита да притегли назад на " Олд Трафорд " нидерландския голмайстор Мемфис Депай, който сега носи екипа на Барселона.

Според медиите в Англия " алените дяволи " считат да насочат оферта в размер на " единствено " 4 милиона паунда за 28-годишния Депай, който към този момент един път носи екипа на Юнайтед сред в границите на два сезон сред 2015 и 2017 година.

Тен Хаг е останал удовлетворен от видяното от неговия съотечественик и наподобява ще се опита да го притегли в състава си през януарския трансферен прозорец.

При първия си престой на Острова обаче Мемфис Депай въобще не впечатли с изявите си, отбелязвайки 7 гола в 53 мача за Манчестър Юнайтед във всички шампионати.

В момента обаче нидерландецът се намира в мъчно състояние в клубния си Барселона, където от началото на сезона е изиграл едвам три дуела, като причина за това беше и травмата му в бедрото, която той лекуваше в месеците преди Световното състезание в Катар.

Дори и когато беше здрав при започване на акцията обаче възможностите за изява на Депай бяха лимитирани поради идването на " Камп Ноу " на Роберт Левандовски.

Понастоящем Мемфис Депай е част от състава на Нидерландия, който се подвизава на Мондиала в Катар, като във вчерашния ден нападателят изигра едно полувреме при равенството 1:1 против Еквадор.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР