Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството 1:1 с

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Дамбраускас: Второто полувреме бе разочароващо за нас

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва след равенството 1:1 с ЦСКА в първи полуфинален мач за Купата на България.

„ Без значение от резултата сподели го преди мача, това е първото полувреме. И Двата тима имаха шансове за попадения. Искахме да играем нашата игра, само че изискванията бяха сложни и изгонването на Текпетей. Играхме 30 минути с човек по-малко. Винаги желаеме да играем добре. С 10 души няма по какъв начин да създадеш доста положения. Второто полувреме беше отчаяние за нас. Понякога се нуждаем от по-различен метод “, съобщи Дамбраускас.

„ Не видях огромна разлика в ЦСКА. Първото полувреме беше равностойно. Имахме положителни контраатаки, само че не успяхме да намерим завършващите пасове. Второто полувреме се отвори. И двата тима имаха офанзиви. След аления картон дуелът се промени. Дойдохме с ясната концепция да градим и да нападаме, само че стана друго по-късно. Няма какво особено да направиш по-късно. Получихме своята опция и изравнихме, което е позитивно “, добави още той.

„ Исках топката да е в нас, тъй като го приготвяме от доста време. Когато погледнахме терена се трансформираха проектите ми. Ротацията на състава беше добра. Десподов и Кешеру се върнаха след задължения в националните си тимове и имаха потребност от повече отмора. Имаме доста дуели, които ни остават и двамата са значими за нас. Шансовете остават 50 на 50. Двубоят идната сряда ще е доста забавен за феновете “, сподели треньорът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР