Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев не остана доволен от играта

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев не остана доволен от играта
Коментари Харесай

Генчев недоволен и учуди: Искаме да ни се падне най-силния отбор за Купата

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев не остана удовлетворен от играта и резултата на тима против Локомотив Горна Оряховица за Купата на България, макар че „ орлите” завоюваха с 3:1.

Наставникът призна, че разградчани са се показали под упованията в завършващата фаза, само че адмирира футболистите, които взеха присъединяване в срещата, а са титуляри в дубъла на клуба. Предводителят на Лудогорец се разграничи от множеството футболни експерти и призна, че желае на 1/4-финалите от шампионата тимът му да играе с "възможно най-силния тим ", защото тогава играчите са пределно съсредоточени.

„ Доста под упованията се представихме. Очаквахме да ги отстраним, само че не чакахме да ни отбележат гол. Цифровото изражение трябваше да бъдем друго. Ще създадем на следващия ден анализ и ще забележим кое не ни е харесало”.

„ Завършващата фаза и последният пас, тъй като цялостен мач играем в противниковата половина, само че сътворяваме малко. Малкото обстановки, които създадохме, не ги завършихме по най-хубавия метод. Тук би трябвало да работим доста. Използвахме петима млади в този мач, само че имаме доста футболисти без игрови темп и трябваше да им дадем късмет. Например Шоу, както и Марин. Трябва да гледаме и тяхното развиване и да има баланс. Петима футболисти от втория тим взеха участие”.

„ Предвид жребия и разликата в класите на двата тима използвахме по добър метод избора на състав. Някои почиваха, други имаха 90 минути и го използваха по най-хубавия метод. По-приятно е, когато си хазаин, а за съперник нямаме искания. Аз желая да ни се падне допустимо най-силния тим. Тогава играчите са съсредоточени и стимулирани и да си улесним пътя до финала. Програмата ни е през три дни мачове, само че имаме дълга пейка и футболисти, които да ротираме. Надявам се да се представим добре в трите мача”, приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР