Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев беше доволен от втората победа

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев беше доволен от втората победа
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Дано продължим по същия начин

Треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев беше удовлетворен от втората победа на своите футболисти в груповата фаза на Лига Европа и си пожела " орлите " да продължат със мощното показване в Европа.

Разградчани са водачи в своята четворка, откакто победиха с 3:0 като посетител " Ференцварош " - тима, който ги спря по пътя към групите на Шампионската лига. Джоди Лукоки откри резултата още в 1-ата минута, а две попадения добави бразилският бранител Рафаел Форстър.
" Лудогорец " си отмъсти типичен на " Ференцварош " Полетът на "орлите " в Лига Европа продължава
" До колкото разбрах, това е първа победа на български тим в Унгария. Действително доста е прелестно пред толкоз доста аудитория на подобен стадион и против подобен тим да победиш с 3:0 и то след доста добра игра. Още повече, че през второто полувреме играхме с 10 индивида, тъй че сме извънредно удовлетворени. Групата е много изравнена, всеки може да победи всеки. Надявам се ние да продължим по същия метод. Да подхождаме съществено и съсредоточено във всеки един мач и да успеем най-после да осъществим задачата, а тя е да излезем от групата ", съобщи той.

Не по-малко удовлетворен беше голмайсторът Форстър.

Снимка: Reuters

" Попаднахме в една доста мощна група с качествени тимове, само че работихме доста крепко и изцяло си заслужихме тези победи. Все още обаче не сме се класирали за идната фаза. Ще продължим да работим старателно с цел да потвърдим, че в действителност заслужаваме да продължим напред в шампионата ", сподели той.

Представянето на бразилеца му донесе номинация за състезател на кръга в Лига Европа като той може да се подреди до съотборника си Клаудиу Кешерю, който беше определен за най-хубав в шампионата след първия кръг и успеха с 5:1 над ЦСКА Москва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР