Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от играта на

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от играта на
Коментари Харесай

Генчев: Знаем как да победим ЦСКА Москва

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе удовлетворен от играта на футболистите при домакинския триумф с 2:0 против Етър в среща от деветия кръг на efbet Лига. Младият експерт разкри по какъв начин българският първенец може да пребори ЦСКА (Москва) в първия си мач от груповата фаза на Лига Европа. Генчев е благополучен и от привличането на левия бранител Талеб Тауата от Айнтрахт (Франкфурт). Според него този трансфер е бил необходим за развиването на състава.

" Като цяло от играта съм удовлетворен. Етър е един от положителните тимове в България. Те не изгубиха срещи нито един от другите огромни тимове през този сезон, което е показателно за тяхната класа. През първото полувреме бяхме по-напрегнати пред тяхната врата и това ни пречеше. Постепенно се успокоихме и изключително след първия гол се получиха добре нещата и момчетата заиграха мощно и дейно ", разяснява Генчев след мача.

" Започваме подготовка за мача с ЦСКА (Москва). Трябва да подготвим тима добре. Те са добър тим, само че ние имаме своите шансове. Ние имаме интернационален опит, а те имат извънредно доста млади играчи в състава си, на които им липсва това качество. Дано опитът надделее ", пожела си младият експерт за конфликта в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР