Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев заяви след , че

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев заяви след , че
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Не беше чак толкова труден мач

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев съобщи след , че триумфът за разградчани не е пристигнал толкоз мъчно. " Зелените " стигнаха до поврат от 0:1 до 3:1 в мача от десетия кръг на Първа лига.

" Не мисля, че беше чак толкоз сложен мач. Първото полувреме беше малко по-лежерно. В началото на мача имахме 100-процентова обстановка, която трябваше да осъществяваме. Те ни вкараха гол още с първата им офанзива. Ако бяхме вкарали ние, мачът тръгваше в друго русло. Второто полувреме намерихме правилния темп и с измененията, които направихме от пейката, този резултат беше най-малкото, което можеше да се случи през днешния ден ", показа той.

" Всички запаси имаха своя принос да обърнем мача и да се вдигне темпото на игра. Не мисля, че играчите са подценили мача. В някои обстановки изгубихме фокус, само че мач се играе 90 минути. Лошото е, че в следващ дуел с един удар към вратата получаваме гол. Похвалното е, че второто полувреме намерихме себе си и имахме още положения, които можехме да вкараме ", добави експертът.

" Нямаме проблем с формата. Същите играчи играха през седмицата и сами видяхте какво направиха и в четвъртък, и през днешния ден. Ние би трябвало да сме подготвени за всеки мач. Нямаме причина да не сме. Имаме много положителни играчи в нашия тим и всеки би трябвало да е подготвен да употребява шанса си ", сподели Петев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР