Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев получи и добри новини,

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев получи и добри новини,
Коментари Харесай

Петев няма да рискува със звездите на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев получи и положителни вести, макар претърпяната интервенция от страна на Антон Недялков.

Наставникът на разградчани ще може да разчита в идните мачове на атакуващите футболисти Кирил Десподов, Бърнард Текпетей и Матиас Тисера. Капитанът на националния тим бе сменен наложително при загубата с 0:3 от Унгария в Будапеща, само че се е разминал с по-сериозна контузия.
 Бивш на Лудогорец се размина със Сантос
Бивш на Лудогорец се размина със Сантос

Кайсара е водил договаряния

Ганаецът и аржентинецът бяха измъчвани от травми през последните седмици, само че към този момент са възобновени. Първият бе навън от терените след реванша в Лигата на конференциите против Андерлехт. Двамата възобновиха пълноценни тренировки.

Ивайло Петев по всяка възможност няма да разчита на триото в идния четвъртфинал за купата против Спартак (Варна), с цел да не рискува ненужно включването им в игра, а ще ги резервира за идните значими мачове в efbet Лига и битката за купата с ЦСКА. В идващите дни треньорът ще преценя и кой да размени Антон Недялков, като вариантите са две - Дени Групер или преквалифициране на десния бранител Аслак декор Витри, написа " Тема Спорт ".
 Антон Недялков е претърпял сполучлива интервенция в Португалия
Антон Недялков е претърпял сполучлива интервенция в Португалия

Травмата на Недялков се отвори на загрявката преди мача Хебър (Пазарджик) - Лудогорец (Разград)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР