Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на пресконференцията преди гостуването

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на пресконференцията преди гостуването
Коментари Харесай

Ивайло Петев си пожела успех над Балкани

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев приказва на конференцията преди гостуването на тима му на косовския Балкани в първия мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига и даде обещание, че отборът му ще играе прагматичен футбол.

" Надявам се, че нашето положение е по-добро от предишния сезон. Подготовката мина по проект, тъй че се надявам на следващия ден да изиграем добър мач и да спечелим ", пожела си той.
 Лудогорец зарадва почитателите си с ниски цени за ШЛ
Лудогорец зарадва почитателите си с ниски цени за ШЛ

Запалянковците броят сред 12 и 25 лв. за реванша с Балкани

" Ще повторя това, което споделих преди няколко седмици - косоварският футбол бележи огромен напредък. Както националният тим, по този начин и клубните тимове - Балкани в тази ситуация. Подхождаме с огромно почитание към нашия съперник на следващия ден. Неслучайно предходната година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, тимът е същият ", смянта Петев.

" Ние сме наясно, че на следващия ден няма да ни е елементарно. Както във всеки един тим, имаме нашите мощни страни и би трябвало да продължим напред. Ще възползваме всички шансове, които имаме. За нас е значимо ние по какъв начин ще изглеждаме на терена. Нашите цели постоянно са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има ", сподели още експертът.

" Теренът го видях в този момент за пръв път. По една или друга причина не е в най-хубавото положение. Все отново това са два мача и нашата цел е да сме спечелили. От това, че Балкани няма да се пази, печели футболът. Аз не един път съм споделил, че имаме задоволително играчи. Липсата на едни е късмет за други. Има хора, които би трябвало да оправдаят доверието и шанса, който ще получат ", приключи Ивайло Петев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР