Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори на пресконференция преди

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Петев: Нордселанд е симпатичен отбор, трябва да подходим умно

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, приказва на конференция преди утрешното посещение на Нордселанд в групите на Лига на конференциите. Специалистът съобщи, че тимът му би трябвало да подходи мъдро в срещата с датския отбор. 

" Доста приветлив тим, проследявам го от години. Винаги имат положителни африкански гении. Играят комбинативен футбол, много млад тим. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е ние какво ще вършим и какъв брой ще им позволим да играят ", стартира Петев. 

" Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Това е турнирен мач и би трябвало да подходим мъдро. Трябва да парираме мощните им страни. Всичко може да се случи във футбола ", продължи треньорът. 

" Доколко изкуствената трева ще е в техен плюс ще забележим. Трябва да извлечем максимума. Важното е ние какво ще вършим в самия мач. Трябва да сме съсредоточени, фокусирани и да не подценяваме всяка една обстановка. Имат задоволително класа, макар че са дребни. Имат много положителни играчи. Важно е ние по какъв начин ще противодействаме, когато топката не е в наше притежание. Надявам се да се представим уместно ". 

" Искам ми се да играем устойчиво в отбрана. Доста им се събра на някои, допустимо е на следващия ден да има промени. И те са живи хора, резултатите, които следим след мачовете демонстрират значителен метраж. Нормално е да има отмалялост. Много е допустимо да има нови лица в утрешния мач ". 

" Утрешният мач е значим. В нашата група любимец е Фенербахче. Ние би трябвало да подходим оптимално съсредоточено и мобилизирано и да спечелим ", приключи Петев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР