Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се подразни от въпрос за

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се подразни от въпрос за
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: В България има осем милиона анализатори, но аз избирам тактиката

Треньорът на " Лудогорец " Георги Дерменджиев се подразни от въпрос за избора си на тактичност в дуела с " Апоел " (Беер Шева), изгубен с 0:2 в Шампионската лига. След нулевото тъждество с " Локомотив " (Пловдив) в третия кръг на Първа лига, експертът приказва главно за идния реванш от европейските шампионати.

" Това е тим, който може да се бием, само че в случай че не играем както би трябвало може и да загубим. Дадох отмора на съществени играчи, с цел да са подготвени за реванша ", сподели Дерменджиев.

Той не счита, че бърка като се предоверява на Вандерсон и Кафу, които не се намират в добра форма от началото на сезона.

" Какво му пречи на Вандерсон отново да вкара три гола, както против " Звезда "?! Говорим, че пропущаме. доста огромни футболисти са пропущали ", добави треньорът.

Дерменджиев не пропусна още веднъж да отговори на рецензиите по собствен адрес, обявявайки че не усеща напрежение и няма право да предава раздразнителност на тима.

" В България има осем милиона анализатори, аз обаче вземам решение каква ще е тактиката. А тези, които споделят, че нямам проект, дано си приказват. Някой сбъркал, Вандерсон пропуснал. Аз би трябвало да го сменя, по този начин ли? Че някой бил споделил ", попита риторично треньорът на първенците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР