Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че българският шампион не

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че българският шампион не
Коментари Харесай

Херо: Загубата е доста обидна, Милан е запазена марка

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи, че българският първенец не е заслужавал такава домакинска загуба с 0:3 в първия мач от 1/16-финалите на Лига Европа, макар че Милан си е запазена марка с безчет триумфи.

„ Резултатът не е подобаващ, само че и да го изяснявам в този момент е смешно. Въпреки това мисля, че не заслужавахме такава загуба. За мен бе много обидно ”, показа Херо на конференцията след мача.

„ Милан играе в шампионат. Игровият темп е различен. Ние от средата на декември не сме играли формален мач. Тези елементи оказаха въздействие. След това ни липсваше късмет. Греда и още положения и по-късно дузпата, която направихме. Нарушението съгласно мен бе ненужно. Може да отчетем като позитивен факт, че Ковачев дебютира. Мисля, че имаше и хубави неща в играта ни. В множеството време бяхме равностойни. Като държание и метод на игра – не стояхме неприятно ”.

„ Надявам се да няма отражение върху държанието ни в шампионата. Никога  не съм казвал, че подготовката ни е напълно ориентирана за мача с Милан. Всичко бе ориентирано към целия пролетен полусезон. Такива са мачовете. Казах, че ние ще се надиграваме с Милан и не изневерихме на това. От първата минута играхме намерено. Имахме своите моменти. Швиерчок изпусна с глава. Като първи мач, като кондиция и придвижване считам, че съм удовлетворен. Относно дебюта на Швиерчок, той стартира по-късно подготовка. Мисля, че му е нужна повече кондиция, тъй че успеваемостта в неговата игра ще се увеличи ”, продължи Димитров.

„ Милан си е Милан. Да изреждаме триумфите му… няма смисъл. Това е запазена марка. Започнаха зле, само че със селекция за 200 милиона евро, няма по какъв начин да не е на равнище. Не съм се заблудил от писанията на вестниците. Наясно съм с класата на отбора. Бе нужно време, с цел да се стиковат. Мисля, че Милан ще вдигне своето равнище и в Серия „ А ”. Не е значимо какво е споделил Моци в съблекалнята за дузпата. Важното е, че призна грешката. Трябва да сведем до най-малко тези грешки, тъй като костват доста против отбори като Милан ”, приключи наставникът на българския първенец.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР