Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, заяви, че ще

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, заяви, че ще
Коментари Харесай

Димитър Димитров - Херо: Ще ни бъде интересно как ще подходят "Хофенхайм"

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров - Херо, съобщи, че ще му бъде забавно с каква тактичност " Хофенхайм " ще се опълчи на неговия отбор. Ден преди първото домакинство на " орлите " от груповата фаза на Лига Европа, наставникът даде особено изявление за bTV.

" Ако четем пресата, " Хофенхайм " е любимец освен в мача, а и в групата. Получиха се обаче изненади. Те изгубиха вкъщи от " Брага ". Аз постоянно споделям, че нещата са 50:50. Много друго е, няма нищо общо с мачовете за шампионата или за Купата. " Хофенхайм " са извънредно мощен тим във всички връзки - дисциплинираност, тактичност, доста е вариативен във връзка с постройки, схеми, футболисти и ще ни е забавно по какъв метод ще подходят, макар общоприетата им скица 3-5-2 ", съобщи Херо часове преди семейството против четвъртия в немското състезание.

" Смешно е да кажа, че тимът на " Хофенхайм " не е мощен, въпреки всичко е побеждавал " Байерн " Мюнхен. Ще се опитаме да вкараме, ще се опитаме и да не позволяваме гол, несъмнено. Фактите са, че те са извънредно мощни във фаза офанзива, бележат доста, само че имат и своите проблеми във фаза отбрана. Трябва да се опитаме да използваме слабостите им ", разкри експертът пред Иван Боянов.

Дали се е приспособил към изискванията в Разград и по какъв начин го одобряват футболистите, Димитров дава отговор в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР