Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че "орлите"

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че "орлите"
Коментари Харесай

Херо: Равенство срещу Башакшехир е добро

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо съобщи, че "орлите " ще играят атакуващ и открит футбол в идния мач с Истанбул Башакшехир от група "С " на шампионата Лига Европа.

Двубоят е в четвъртък от 22:05 часа на стадион "Лудогорец Арена " в Разград, като победа ще класира българския първенец за идващия стадий на надпреварата.

"Надявам се тактиката, която ще изберем за мача, да бъде печеливша. За нас е значим крайният резултат. В домакинските мачове опитваме да играем настъпателен и открит футбол, тъй че по този начин ще бъде и на следващия ден ", съобщи Димитров.

"Истанбул е извънредно мощен тим с голяма дълбочина, който може да си разреши да прави огромни ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха Фенербахче с 3:2, а в този момент и Галатасарай с 5:1, което демонстрира какъв брой класен тим са. Те имат своите шансове за класиране в идната фаза на Лига Европа и чакам на следващия ден да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които би трябвало да завоюват непременно на следващия ден. За нас и равният е добър резултат, само че чакам да се получи двуостър мач. Предстои ни несъмнено доста сложен мач, само че се надявам да спечелим ", разяснява треньорът на Лудогорец.

"В тактическо отношение този мач ще бъде по-различен от предходния. В първия мач резултатът не бе от такова значение, до момента в който в този момент залогът е извънредно огромен - ние би трябвало да спечелим, с цел да се класираме, те би трябвало да завоюват, с цел да имат някакви шансове и това ме кара да мисля, че в този момент напрежението е много по-голямо. Всички в тима са здрави и се надявам да излезем в най-благоприятен състав. Надявам се да успеем да ги изненадаме ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР