Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че е

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че е
Коментари Харесай

Димитър Димитров мислел за напускане на "Лудогорец" след успеха в Лига Европа

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров - Херо съобщи, че е мислел за овакантяване на клуба. Той разгласи, че това е станало в часовете след равенството 1:1 с " Хофенхайм ", което изпрати тима в 1/16-финалите на конкуренцията.

Димитров описа пред " Дарик ", че бил отчаян от отношението на някои хора, като посочи, че става въпрос за публицисти. Той споделил мислите си с управлението, след което " прочувственият миг " минал.

Треньорът сподели, че досега не е имал тежки диалози със притежателя Кирил Домусчиев. " Той се държи извънредно правилно с мен ", уточни експертът.

Димитров е уверен, че " Лудогорец " ще е първенец, тъй като има най-хубавите футболисти.

" Мисля, че намирам общ език с играчите. Изписаха се много други неща. Много хора спекулираха с тематиката, че съм пристигнал да заменям тима. Оттам се получи голямо напрежение. Че съм давал описи за освобождение и така нататък Това е небивалица и неистина. На тази база се получи това напрежение. Искам безусловно всички футболисти да останат - без изключение ", сподели той.

Димитров се вижда като изменен за положително по време на престоя си в " Лудогорец ".

Според него най-трудният мач на тима под управлението му е гостуването на " Хофенхайм " поради това, че противникът игра с запасите си. По думите му това е било подло.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР