Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо разкритикува възпитаниците си за многото

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо разкритикува възпитаниците си за многото
Коментари Харесай

Херо разкритикува играчите си за многото пропуски

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо разкритикува възпитаниците си за многото пропуски при провалянето в 18-ия кръг на Първа лига от " Верея " с 1:2. Той показа и, че има съдийска наклонност против първенците.

" Първо желая да кажа, че имахме извънредно доста положения, необяснимо е по какъв начин направихме толкоз доста пропуски. Играта ни във фаза отбрана беше под всякаква рецензия, подценявахме доста обстановки. И когато не вкарваш, има една остаряла приказка, губиш мача. Наистина тези пропуски са меко казано несериозни. Не може да се пропущат толкоз голови обстановки, просто е неприемливо. Големите тимове от две положения вкарват едно, ние обаче не можем да играем по този начин, както през днешния ден, в случай че имаме искания да сме огромен тим. ", стартира Херо.

" Трябва да си съсредоточен от 1-ата до последната минута, с цел да не допускаш такива провали. И оттова ни пристигнаха много проблеми. "

" Дали имаше дузпа против Кешерю? Според мене- да, само че няма да се промени нищо каквото и да кажа. Но очевидно има някаква наклонност, тъй като и с " Витоша " Бистрица видяхте каква дузпа не ни дадоха. Тенденцията е такава, че дълго време се приказва, че съдиите поддържат " Лудогорец ". И в този момент към този момент с цел да има отплата, стартира някакво спорно придвижване. "

Треньорът беше запитан дали усеща поддръжка от футболистите, на което той отговори: " Трябва футболистите да ги питате дали ме поддържат. Аз се пробвам да работя професионално, отнасям се оптимално правилно с всеки от тях. Така че попитайте тях. "

" Когато се играе обикновено може и да се завоюва, и да се загуби. Днес да вземем за пример загубихме без да сме били надиграни. Но момчетата не са машини, не са почивали. Нормално е да има и слаби моменти. Много малко време след края на миналогодишното състезание са почнали подготовка и то целенасочена, с цел да влязат в Шампионската лига. ", приключи Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР