Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров говори след края на мача

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров говори след края на мача
Коментари Харесай

Херо след хикса с Брага: Закъсняхме със смяната и получихме гол

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров приказва след края на мача с Брага (1:1) от 4-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Наставникът на разградчани бе очевидно отчаян, само че акцентира, че отборът му е играл доста добре, изключително през първата част.

" Вкараха още един нападател, започнаха да центрират, закъсня промяната при нас. Първото полувреме беше едно от най-хубавите на нашия отбор, имахме превъзходство, не успяхме да отбележим. Искахме да вкараме Жоро Терзиев, тъй като те започнаха да центрират от всяка зона. Закъсняхме с тази промяна и получихме гол. Бяхме подготвени, само че топката не излезе в навън. Жалко, само че се получават тези неща.

Надявам се да успеем, групата е доста тежка и подла, има още мачове да се изиграят, би трябвало да създадем по този начин, че да спечелим дуела с Истанбул. Вече втори кръг сме водачи в групата. Надявам се да успеем да продължим. Има още два мача да се изиграят. Ние имаме своите шансове да спечелим и да продължим напред ", разяснява наставникът на Лудогорец пред Българска национална телевизия след срещата в Разград.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР