Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше наказан от Дисциплинарната комисия

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше наказан от Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

Димитър Димитров получи санкция от два мача за изгонването с "Левски"

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров беше осъден от Дисциплинарната комисия към БФС. Специалистът получи глоба от два мача за изгонването си против " Левски " (2:0) на 29 октомври. Тогава реферът Волен Чинков прати треньора на трибуните за невъздържането му държание в 31-ата минута, когато гол на Игор Пластун беше анулиран.

От Дисциплинарната комисия отложиха решението за постоянното си съвещание, на което беше изслушан съдията Чинков и аварийният рефер Мирослав Максимов. Освен глобата, треньорът е санкциониран и с 2000 лева

Димитров към този момент пропусна един мач от наказването, откакто беше със спрени права до изясняване на случая и не водеше първенците при загубата с 1:2 от ЦСКА през уикенда. Така експертът няма да е на линия и за гостуването на " Локомотив " (Пловдив) от 16-ия кръг на Първа лига.

Ден след случая на дуела с " Левски " Димитров се извини за държанието си.

" Реакцията ми към реферите в действителност бе бурна, само че тя пристигна не поради оборване на съдийското решение дали има или няма засада, а поради закъснялата реакция на арбитрите. При гола на Пластун всички останахме с усещане, че е постоянен и реферите го зачитат. Впоследствие обаче се оказа, че не е по този начин ", изясни треньорът.

" Лудогорец " гостува в Пловдив на 18 ноември, а няколко дни по-късно приема " Истанбул ББ " в предпоследния си мач от групите на Лига Европа.

 Димитър Димитров получи глоба от два мача за изгонването с
© LAP.bg

По сезиране от Комисия " Етика и феърплей " с санкции за нецензурни и вулгарни викания са " Ботев " (Пловдив) и " Левски ", които са санкционирани с по 1000 лева При сините има още спомагателни 1300 лева за потребление на факли и бомбички.

ЦСКА е с наложена санкция от 2000 лева за " увреждане на материалната база на стадиона " след дуела с " Лудогорец ". В Разград почитателите на алените пробваха да чупят стъклената бариера на бранша за посетители.

Със наказания от по един мач след кръга са шест футболисти от Първа лига – Пламен Димов ( " Ботев " ), Костадин Велков и Емил Мартинов ( " Славия " ), Иван Горанов ( " Левски " ), Пламен Крумов ( " Локомотив " Пловдив), и Фернандо Каранга (ЦСКА).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР