Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа е оптимист за предстоящия

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа е оптимист за предстоящия
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Работим по въпроса да сме готови за мачовете в Европа

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа е оптимист за идния сезон. Снощи " Орлите " се прибраха в България, а експертът показа усещанията си от лагера в Австрия.

" Работим по въпроса да сме подготвени за мачовете в Европа. Имаме още няколко дни да се подготвим, само че като цяло свършихме всичко, което бяхме възнамерявали и сме удовлетворени от подготовката. Винаги съм положително надъхан. Откакто дойдох през януари, започнахме да построяваме състав, който да играе като тим и мисля, че напредваме в тази посока.

Най-важното бе да се подготвим допустимо най-добре, тъй като аз знам какво значи да играеш в квалификационните кръгове на Шампионската лига в този интервал и по тази причина желаеме да сме подготвени по най-хубавия метод. Не мисля, че това, че сме посетители във втория мач дава някакво преимущество на противника. Все отново играем два мача и ще забележим какво ще се случи след тях.

Трудно ми е да кажа дали Десподов ще може да играе, тъй като той пропусна началото на подготовката, само че положението му е положително и се усъвършенства с всеки идващ ден ", сподели Шимунджа.
 Лудогорец научи съдиите за идните два конфликта със Сутиеска
Лудогорец научи съдиите за идните два конфликта със Сутиеска

Португалец и унгарец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР