Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, даде мнението си за

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, даде мнението си за
Коментари Харесай

Шимунджа: Не съм доволен от играта, след като поведохме

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, даде мнението си за успеха с 1:0 над Андерлехт в първи мач от плейофите в Лига Европа. Словенецът показа, че не е удовлетворен от метода, по който тимът му е играл, откакто е повел в резултата. 

" Мисля, че видяхме сложен мач, конкурент, който желае да завоюва. Имаме преимущество, само че това е единствено първият мач. Трябва да сме спокойни. Вярвам, че можем да играем доста по-добре. През първото полувреме създадохме 3-4 положителни благоприятни условия и не вкарахме, през второто - не създадохме толкоз доста. Не съм удовлетворен от метода, по който играхме, откакто вкарахме. Андерлехт сподели, че е доста мощен тим. Ако бяхме вкарали още един или два гола, щяхме да се усещаме по-комфортно ". 

" Не не ни изненадаха. През първата част нямаха никакви положения. Ние се справихме доста добре, само че казусът беше, че загубихме няколко втори топки. Ние би трябвало да се подобрим в тази част на играта. Когато сме с топката, би трябвало да сме спокойни. Ние имаме играчи, които са положителни на контраофанзива. Важно е да покажем нашите качества и да се възползваме от техните недостатъци ", сподели още Шимунджа. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР