Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви, че иска от

...
Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви, че иска от
Коментари Харесай

Иван Колев: Надявам се Локомотив да стане един боеспособен отбор

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев съобщи, че желае от играчите си дойстойно показване в шампионата. Специалистът приказва пред кореспонденти по време на първата подготовка на " железничарите " преди началото на новия сезон

" Ето какви са наличните вести, виждате състезателите. Няма смисъл да изброявам един по един, знаете новите момчета. Повечето от тях са на проби, взаимни проби да го кажем, уповавам се да ни задоволят като качества.

Търсим най-хубавото на всяка една позиция, уповавам се да сглобим боеспособен тим. Светослав Диков беседва с управлението, уповавам се да се спогодят. Бразилците няма да се върнат. Това ще ме тормози, в случай че не можем да намерим техни почтени заместници. На уеб страницата на клуба е оповестена точната програмата, започваме с контролна среща против Септември (Симили).

Целите са почтено показване и търсене на максимума във всеки един мач, имам такова схващане към този момент от доста години. Класирането и резултатите зависят от това, което свършим като работа. Футболистите би трябвало да правят своята работа безрезервно, доста е значимо.

Ако публиката, която предходната година потвърди, че е извънредно покрай тима, поддържаше ни непрестанно, е с нас, на който и да е терен, няма да се тормозя. Имаме трима тук от школата, не е малко.

На този стадий нови лица няма, само че трима не са малко. Напълно поддържам мнението, че разликата сред Първа и Втора лига е огромна, ще се опитаме да преодолеем това затруднение ", сподели Колев.
 Стойчо Атанасов ще укрепи отбраната на Локомотив (Сф)
Стойчо Атанасов ще укрепи отбраната на Локомотив (Сф)

Бившият футболист на ЦСКА не съумя да се наложи и в Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР