Треньорът на Локомотив София Иван Колев говори преди първата тренировка

...
Треньорът на Локомотив София Иван Колев говори преди първата тренировка
Коментари Харесай

Иван Колев: Движим още няколко трансфера

Треньорът на Локомотив София Иван Колев приказва преди първата подготовка на тима за годината. Той разрки, че столичани движат още няколко прехвърлянето, откакто към този момент се укрепиха с трима нови играчи.

“Още не сме се срещнали всички дружно. Готови сме за подготовка. Очакванията ни са новите да вдигнат равнището на тима. Това е смисълът на всяка селекция. Трябва да се усъвършенства представянето на отбора”, стартира Колев.

„ Бухмиди напусна. Христо Иванов също си потегли. Чипев също е мечтан от няколко тима, може да отиде на място, където ще играе повече. Пристигащите са Димитър Митков, Славчев и Йоанис. Движат се още няколко трансфера”, добави той.

„ За Октавио не мога да кажа. В тези процеси нямам присъединяване. Той си е футболист на Локомотив. Ръководството преценя какво може да се случи с него”.

„ Най-важното е да натрупаме точки, които да ни разрешат да останем в групата. Надявам се да продължи тази линия на разпределяне на тима. Иска ми се да повдигнем класата на играта с топка и да подобрим реализацията”.

„ Не съм в течение на нещата за осветлението на стадиона”, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР