Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич говори пред медиите, след

...
Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич говори пред медиите, след
Коментари Харесай

Дончич: Ако идват нови, да са два пъти по-добри от наличните играчи

Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич приказва пред медиите, откакто столичните " железничари " стартираха зимната си подготовка.

" Както постоянно желаем здраве, да нямаме травми, да имаме триумфи на мачовете и да подобрим играта и резултатите. Не ме тормози, че нямаме нови попълнения. Имаме огромна група от нови футболисти. Това го показахме през есента с няколко мощни мача. Имахме неприятни резултати също, само че се нуждаем от една добра подготовка и да продължим положителната атмосфера сред футболисти, треньори и управление. Само можем да подобрим играта и резултатите.

Ако идват футболисти, би трябвало да са два пъти по-добри от тези, които имаме. Нашите момчета, които са сега в групата, демонстрираха, че могат. За позиции ще се види по време на подготовката. Не търсим на избрани позиции.

Имаме към този момент избрани шест контролни мача. Тук ще се организира тренировката на нашите игрища. Надяваме се на хубаво време и да се подготвим със здрава подготовка.

Не би трябвало да имаме спадове в резултатите. Някои мачове играхме доста едва и паднахме. В други мачове с доста по-силни тимове показахме, че можем да играем наедно с тях.

Играхме против Левски добър мач. Малко тимове обръщат Левски. С Лудогорец първото полувреме вкъщи, водихме с 1:0 и по този начин нататък. Имахме положителни мачове и имахме такива, в които не играхме добре, само че бихме. Както сподели президентът това се дължи и на недобра подготовка. Лятото малко футболисти бяха взети. Сега не е това казусът.

Винаги съм положителен, тъй че моята персонална цел е да влезем в средата на таблицата и да сме във втората група ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР