Треньорът на Локомотив София Данило Дончич говори пред медиите след

...
Треньорът на Локомотив София Данило Дончич говори пред медиите след
Коментари Харесай

Данило Дончич: На добър път сме, ако продължаваме така

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич приказва пред медиите след загубата с 1:3 от Лудогорец. Той показа, че тимът му е на добър път, в случай че продъжи да играе по този начин. 

" До гола играхме доста добре, проведено, изключително във фаза отбрана. Те са един огромен тим, където имат качествени реализатори. Всяка неточност против тях е проблем. Жалко, че не успяхме да задържим резултата още 10-15 минути. Това щеше да дава самочувствие на момчетата. 

Очаквахме да отпаднат физически, тъй като същият тим излезе против Търнава. Обаче стана противоположното. Направихме 2-3 неточности и ни наказаха. Заслужено ни биха. Поздравявам момчетата за желанието. Ако продължаваме по този начин, сме на добър път ". 

Ако повторим организацията във фаза отбрана против ЦСКА, може да вземем нещо. Франса и Митков се връщат в нахлуване и ще имаме повече варианти. Ако се раздаваме като през днешния ден, без значение на кой стадион играем, имаме нашите шансове. От такива мачове може единствено да учим ", приключи Дончич. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg