Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди финала за

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди финала за
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Локомотив също има качества, ако не и по-големи от Ботев

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович приказва преди финала за Купата на България против градския противник Ботев.

" Много се веселя за този мач, за хората от Пловдив и към Пловдив. Виждам играчите и хората към клуба и тяхната сила. За нас тази сила е положителна. Надявам се футболистите да покажат своите качества и всички да са удовлетворени. Искам да покажем футбол, а другите неща да останат на назад във времето. Престижът е огромен за града и играчите.

Направихме доста неща, с цел да може тимът да доближи до това равнище. Залогът е купата. Ако виждам класирането, всеки ще каже, че Ботев е любимец. Фаворит в такива мачове обаче няма. Моят тим също има качества, в случай че не и по-големи. Това ще го покажем в мача.

Всеки клуб, който играе против Ботев, мисли на първо място за Тодор Неделев. Преди всичко би трябвало да гледаме нашите качества. И ние притежаваме футболисти, които Ботев би трябвало да опази. В града има единствено една тематика. Не ни би трябвало повече мотивация.

Искам почитателите да викат и да поддържат своя тим. Искам всички да презентираме футбола в Европа. Да покажем нещо доста положително за футбола и град Пловдив. Искам тази атмосфера да бъде положителна. Бяхме принудени да играем по-дефанзивно. В последно време разчитахме на повече футболисти и променихме стила си на игра. Сега не е моментът да се крием. Няма да играем отбранително. За да вземеш купа, би трябвало да вкараш гол. Опитах да дам късмет на доста играчи, с цел да разгадавам на всички във финала ", съобщи Акрапович.
 Локомотив (Пловдив) покрай бранител от Втора лига
Локомотив (Пловдив) покрай бранител от Втора лига

" Черно-белите " спорят с Ботев (Вр) за Валери Христов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР