Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев отказа да говори с

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев отказа да говори с
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Не знам какво се случва в клуба, питайте ръководството

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев отхвърли да приказва с детайлности за трусовете в клуба след напускането на спортния шеф Георги Иванов - Гонзо.

" Докторът отиде с Паскалев в болничното заведение. Първоначално всичко изглеждаше добре и докторът сподели, че е наясно какво му е, само че в един миг се получи световъртеж, уповавам се всичко да е наред с него ", разкри Тунчев.
 Ботев (Враца) победи Локомотив (Пловдив) с 4:2 като посетител в efbet Лига
Спектакъл в Пловдив! Впечатляващ Ботев (Враца) разруши Локомотив в трилър с 6 гола

Двата отбора си спретнаха същинска голеада!

" Феновете постоянно са показвали, че са нашият 12-ти състезател. Видяхме и през днешния ден при този отрицателен резултат, те не стопираха да ни поддържат ", сподели още наставникът на Локомотив Пловдив.

" Каквото можеше да се обърка, се обърка през днешния ден. Моментите, в които можехме да се върнем в мача, не успяхме да вкараме. Допуснахме гол в края на полувремето. Тъкмо се върнахме в мача и допуснахме нов обикновен гол. Говорихме преди мача, че би трябвало да сме нападателни, тъй като Ботев Враца нямат какво да губят нищо. Знаехме, че ще градят играта си към Бабунски ", призна треньорът на " железничарите ".

" Не мога да кажа какво се случва в клуба, към този момент всичко е обикновено. Питайте управлението ", сподели Тунчев.

" Няма да ни бъде елементарно, откакто се разделим с някои значими футболисти през зимата. Всеки трансферен прозорец се разделяме с трима-четирима и това прави задачата ни доста сложна ", приключи Александър Тунчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР