Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Александър Томаш: Липсва ни класа

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш приказва след равенството 1:1 против ЦСКА 1948. Той показа, че на тима му липсва класа. 

" Изиграхме едно от слабите си полувреме през първото. Разбирам момчетата, серия от мачове държим равнище. Липсва ни неизменност, леко класа и пейка. Трябва да освежа тима. Днес започнахме с петима играчи под 23 години. Ако желаеме да гоним упоритостите, които аз имам, ще ни би трябвало малко повече класа. Не може да не съм удовлетворен от футболистите. Получават се и неточности. Закономерен резултат. Надявам се да можем да възстановим играчите ", стартира Томаш. 

" Днес Карагарен означи гол. Аз желаех този футболист да остане при нас. Да не приказваме и за другите футболисти. Локомотив можеше да наподобява друго. Опитваме се да играем друг футбол от останалите в България. Ще дам късмет на всеки един да покаже себе си. Имаме цел да гоним и излизаме всеки мач за победа ". 

" Фактите сами приказват. Ние нямаме изявен голмайстор. Лично за мен имам леко отчаяние, тъй като желая да се боря за Европа. Всеки ден го дублирам на футболистите. Може и аз да им въвеждам напрежение, само че един футболист пораства напрегнат. Ще играем мач за мач и ще гоним всеки мач успеха ", продължи наставникът на пловдивчани. 

" В Локомотив има химия, ДНК. Липсва ни класа. Това е истината. Днес в ЦСКА 1948 имаше класа, изключително в нахлуване. Трябва да сме реалисти и да поддържаме тези млади момчета ". 

" В момента в съблекалнята все едно сме изгубили. На терена би трябвало да се демонстрира ", приключи Томаш. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР