Треньорът на Локомотив (Пд) - Бруно Акрапович говори пред медиите

...
Треньорът на Локомотив (Пд) - Бруно Акрапович говори пред медиите
Коментари Харесай

Бруно: Важно е да не получим гол, а не да вкараме

Треньорът на Локомотив (Пд) - Бруно Акрапович приказва пред медиите преди утрешния дуел против Страсбург от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Специалистът призна, че ще се радва на всевъзможен резултат, стига неговият тим да не получи гол.

" Имаме задоволително информация за съперника. Подготвихме се добре, с цел да създадем добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е по какъв начин ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави. Само Мустафа Абдулахи липсва, само че ще бъде с нас след 10 дни. Има огромна конкуренция. Противникът е мощен в офанзива. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което доста мъчно можеш да отговориш. И ние имаме добър жанр на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда удовлетворен на всевъзможен резултат, единствено да не получим гол ".

" Искам да играем футбол и да сътворяваме положения. Това ще ме радва доста. Никога не знаеш дали е по-добре да си хазаин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре готови за първия мач. За нас присъединяване ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е огромно. Няма да е елементарно, само че се радваме, че сме тук. Утре атмосферата ще бъде фантастична. Френският тим ще може да й се наслаждения ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР