Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович е на път да лиши

...
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович е на път да лиши
Коментари Харесай

Локо рискува 100 000 евро заради Езе

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович е на път да лиши клуба от стабилен доход, в случай че продължава да упорства и държи нигериеца Стивън Езе на пейката. Защитникът бе корав титуляр в тима, формиран единствено от играчи не напускали Черния континент, на Първенството на африканските народи, което се организира през януари и февруари в Мароко. На шампионата Нигерия игра финал, който загуби от домакините, а положителните изяви на бранителя му осигуриха повиквателна и за първия отбор на „ суперорлите " за контролите със Сърбия и Полша. В тях Езе бе запаса, а откакто се прибра в България бе закотвен на пейката и в Локо, оповестява Тема спорт. Ако не се върне в състава на Акрапович, Стивън надали ще попадне в листата на селекционера Гернот Poop, който по принцип извънредно харесва 24-годишния футболист, за Мондиала в Русия.
Според разпоредбите на ФИФА клубовете, които имат представители на международното, ще получат отплата в размер на 3000 евро дневно, които стартират да текат от началото на формалния предварителен лагер на отбора, две седмици преди шампионата до отпадането му от конкуренцията. Дори Нигерия да завърши присъединяване си в груповата фаза, това значи, че парите за Езе ще са към 100 000 евро.
В Пловдив се чудят за какво опцията да се прибере тази сума се рискува, с цел да може в състава да са подписалият единствено до края на сезона Юрица Булят и Димитър Везалов, от който мъчно могат да се изкарат пари от трансфер в чужбина. При това на фона на към този момент отписания сезон и безсмислените мачове в Група „ Б " на втората осмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР