Треньорът на Локо (София) - Данило Дончич - ще поиска

...
Треньорът на Локо (София) - Данило Дончич - ще поиска
Коментари Харесай

Дончич настоява - иска да има трима нови

Треньорът на Локо (София) - Данило Дончич - ще изиска от управлението да му обезпечи най-малко трима нови футболисти през зимната пауза. В проектите на сръбския треньор влиза привличането на централен бранител, нападател и атакуващ халф. Според Дончич конкуренцията в тима не е задоволително мощна и това води до слаби резултати, написа " Мач Телеграф ".
 Дончич се е заел с укрепването на отбраната след погрома от Ботев (Пловдив)
Дончич се е заел с укрепването на отбраната след погрома от Ботев (Пловдив)

Ето детайлности

През седмицата треньорският щаб акцентира на работата със отбраната, която се провали тотално при гостуването на Ботев в Пловдив и по този начин зачерта положителното показване в предходните мачове.

Извън групата за мача с Ботев във Враца най-вероятно ще остане Митков, който към момента не е изцяло възобновен. Именно неналичието на Митков се оказа огромен проблем за Локо и против Ботев в Пловдив. Таранът получи контузия при нулевото тъждество с ФК ЦСКА 1948 и не съумя да се възвърне през седмицата за визитата на " канарчетата ". От началото на сезона 23-годишният футболист взе присъединяване в 13 дуела, в които вкара един гол - бе прецизен от дузпа при триумфа с 1:0 над Ботев Враца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР