Треньорът на Локо (Пд) - Александър Томаш готви две промени

...
Треньорът на Локо (Пд) - Александър Томаш готви две промени
Коментари Харесай

Томаш готви две промени за двубоя с Арда

Треньорът на Локо (Пд) - Александър Томаш готви две промени в стартовия състав за днешното домакинство на Арда, написа " Тема Спорт ". Двубоят е от 20:45 часа на " Лаута ". Специалистът ще даде отмора на младия централен бранител Мартин Паскалев и на десния халф Бабакар Дион, които започнаха като титуляри в предходния дуел, когато бе надигран Ботев във Враца с 1:0. За сметка на това против кърджалийци за черно-белите ще започват бразилците Луан и Евандро. За първия това ще бъде формален дебют, а вторият се появи на терена в последните 30 минути под Околчица.

Залогът за Локо в този мач е от огромно значение, защото при възможна победа тимът на Томаш ще излезе преди всичко в класирането с оглед отсрочените срещи на Лудогорец и ЦСКА. Същото важи и за Арда - двата отбора са с по 9 точки. Досега Локо не е побеждавал Арда вкъщи. Ще успее ли през днешния ден?

Треньорът на " черно-белите " няма да може да разчита на контузените Петър Витанов и Венсан Марсел, както и на новопривлечения бразилец Джовани. От спортно-техническото управление на клуба се надяват всичко с документите на халфа да е наред и той да е разполагаем за дуела от 6-и кръг, когато пловдивчани гостуват в столицата на Локо София.

Джовани надали ще бъде последното ново попълнение до затварянето на трансферния прозорец. Както е известно, Александър Томаш желае да притегли още един полузащитник. Специалистът има предпочитание да усили ширината в състава, с цел да има конкуренция, която ще разреши и повишение на качеството.

Междувременно украински футболист направи две тренировки с представителния отбор на " смърфовете ". Той се е включил по рекомендация на щаба на втория тим, където се е подготвял досега.
 Локомотив (Пд) семейства на Арда в мач от efbet Лига
Локо (Пд) и Арда в директна борба за първото място във краткотрайното класиране

Интригуващ конфликт на " Лаута "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР