Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че е останал

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че е останал
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Нашите проблеми си ги знаем, хареса ми прфесионализма ни

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов съобщи, че е останал удовлетворен от държанието и професионализма на футболистите му по време на днешната контрола със Созопол (1:1).

" Професионализма и отношението към контролата ми хареса доста. Естествено нашите проблеми си ги знаем. Основно са в завършващото подаване и в завършващия удар. Изключително съм удовлетворен, че футболистите се отнесоха съществено към контролата и се получи доста добра подготовка. Знаем си нашите проблеми, можем да ги решим с много работа и самообладание.

Пропуските главно ги приписвам на убеденост и на тренировки. Ние не можем да претендираме за играчи от класата на Меси и Роналдо. Нашите би трябвало да ги образоваме, тъй че да наподобяват на огромните футболисти. Винаги нещата се получават с работа. Не можем да си позволим гръмки прехвърляния, а сериозна работа. Изключително съм удовлетворен от професионализма на играчите. Поведението, което имаха на терена, ме удовлетворява.
 Левски - Созопол 1:1 в контролна среща
Левски не съумя да победи 11-ия във Втора лига, вратар отчая „ сините “

Грандът направи 1:1 със Созопол на „ Герена “

Знаете, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов са отстранени от първия тим поради непрофесионално отношение към работата. Имат си неща, които би трябвало да си изчистят в персоналния живот и на този стадий са отстранени от тима, тъй че упражняват с юношите. Докато съм треньор, в никакъв случай няма да върша взаимни отстъпки. Даже и да останем с 5 футболисти, ще играем с юноши. Не ме вълнува, че нямаме огромен брой играчи.

Мисля, че са на положително равнище юношите. Трябва им време и самообладание. Трябва им съществено образование. Имаше играчи, които още нямат 16 години. Най-малките се стараят доста. Правим старания и то немалки да развиваме детско-юношеската школа. Пътят на Левски най-лесно може да се окаже от там. Опитваме се да създадем футболисти, които един ден да станат гръбнакът. Натискът върху тях ще е огромен. Даже на контрола има задоволителен брой последователи на стадиона. Ние сме хора, които имаме вяра в работата и търпението към младите. Така могат да дойдат новите футболисти. Не пребивавам с мисълта, че на следващия ден ще ги родим. Не би трябвало да ги оставяме да губят главата си, където не би трябвало.

На този стадий проследявам изявите на националните футболисти. Оценки ще им дават треньорите. Доволен съм, че играят и показват почтено и България, и Левски ", сподели Стоилов.
 Фенове на Левски скочиха на управлението: Рекет, лакомия, срамотия!
Фенове на Левски скочиха на управлението: Рекет, лакомия, срамотия!

" Това партньорство е обречено на крах "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР