Треньорът на Левски Станимир Стоилов в последните дни не бе

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов в последните дни не бе
Коментари Харесай

Това ли е причината Мъри да поиска да напусне Левски?

Треньорът на Левски Станимир Стоилов в последните дни не бе на себе си след успеха с 3:2 над Лудогорец. Наставникът изпусна нервите си след края на мача в Разград и даже заплаши да напусне българския футбол. Оказа се, че наставникът има някои търкания с част от управата на " сините ". Причината за това е дълг в размер на $10 000, твърди " Мач Телеграф ".

Сумата наподобява оскъдна, като от Левски не са се разплатили с няколко сътрудници, които спомагаха за зимната селекция. Точно това е вбесило Мъри, който докара няколко доста качествени чужденци, които качиха много класата на тима. Става въпрос за бразилците Уелтън и Цунами, както и бранителите Сонко Сундберг и Ван дер Каап. Само за първия от тях Левски заплати минимална трансферна сума, която е напряко смешна за качествата на нападателя. Останалите пристигнаха като свободни сътрудници, само че клубът трябваше да заплати комисионна на техните сътрудници, които спомагаха за покупко-продажбите.

Когато не се заплаща трансферна сума, тази такса става по-висока и в това време наложителна. Мъри обаче е направил безусловно подарък на Левски, като се е схванал с мениджърите да вземат единствено по към 2000 евро на договорка. Това е смешна сума, само че клубът към момента не я е изплатил. Така Стоилов е поел стабилен удар по реномето си пред сътрудниците, които му спомагат за прехвърлянията. По-лошото е, че поради този проблем е блокирана работата по лятната селекция, тъй като треньорът не може да работи с въпросните сътрудници, до момента в който клубът не се разплати с тях.

Според информация от " Герена " ден след мача в Разград Стоилов ясно е декларирал претенциите си към шефовете за неприятната работа в клуба. Той е сложил на масата въпроса за неизплатените 10 хиляди $ и е разкрил, че точно това го е предиздвикало по този начин да побеснее. Той се надява на бърза реакция и този проблем да бъде решен в най-кратки периоди.

Междувременно, наставникът на " сините ", сходно на сътрудника си от ЦСКА Алън Пардю, ще даде конференция преди утрешното Вечно дерби сред Левски и " алените ". Тя ще е с начален час 15:30 часа и ще се организира в миксзоната на Сектор " В " на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР