Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана недоволен от своите

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана недоволен от своите
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Далеч сме от желанието и динамиката, след Роналдо нямаме нужда от нови играчи

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана неудовлетворен от своите футболисти след първата лятна контрола на " сините ", които приключиха наедно 1:1 против новака в efbet Лига Септември (София).

" Мисля, че младите се показаха на положително равнище. Имаха предпочитание. Вижда се къде би трябвало да работим. По тяхна молба развалихме мача, тъй като Септември имат проблеми. Щеше да е хубаво да играем 90 минути. Трябва да се влиза в схващане с съперника. През второто полувреме имахме съществени проблем в отбрана. В офанзива имаше по-добри неща. Трябва да продължим на тази тематика да работим.

В последната линия бранителите леко допускаха положения. Ако вземем последните 7-8 мача от шампионата, през днешния ден направиха положения що се касае за целия полусезон. Футболистите нямат виновност, аз би трябвало да си реша тези проблеми. Далеч сме от желанието, динамичността. Отговорността на играчите във всеки мач би трябвало да се усъвършенства. Надявам се бързо да навлизаме в темп.

И тримата нови се стараят в тренировките. Трябва да покачат играта си в отбрана. В офанзивата имат по-силни прояви. Ще ги работим тези неща. Всеки би трябвало да демонстрира оптимално опциите си.

След Роналдо нямаме потребност от нови играчи. Не желаеме да харчим непотребни финанси. Може да се ориентираме към млади играчи, които да развиваме във втория тим и до шест месеца да намерят място в първия тим. Искам доста по-сериозно отношение от моите играчи. Бързо би трябвало да си пресечен розовите сънища. Така не можем да победим и втородивизионен гръцки тим, камо ли ПАОК. Ще има съществени диалози в понеделник. Особено в отбрана би трябвало да сме безупречни.

Не е казусът, че няма няколко индивида. Проблемът е, че подходихме безконтролно. Без игра в отбрана, не можем да развиваме тима в офанзива.

На този стадий УЕФА е определила стадион " " Георги Аспарухов " ", няма да играе на Националния стадион на този стадий ", сподели Стоилов.
 Левски и Септември (София) приключиха наедно 1:1
Левски не съумя да надвие Септември (София), Попето, Роналдо и Блажевич дебютираха за " сините "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР