Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е доволен от представянето

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е доволен от представянето
Коментари Харесай

Мъри вдигна мерника на братя Цоневи?

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е удовлетворен от представянето на близнаците Борислав и Радослав Цоневи в последните мачове, твърди " Тема спорт ".

След паузата в шампионата за ноемврийските международни квалификации сините нямат победа. Те стигнаха единствено до 0:0 против Ботев Враца на " Георги Аспарухов ", а по-късно едвам измъкнаха същия резултат при визитата на Арда.

В Кърджали Левски бе тотално надигран, като по този начин и не сътвори чисто състояние от игрова обстановка. Столичани стигнаха единствено до една рискова обстановка, пристигнала след корнер и неприятна интервенция на защитата на домакините.
 Отлична вест за Станимир Стоилов и Левски
Отлична вест за Станимир Стоилов и Левски

Драган Михайлович се завръща

След като Георги Миланов се контузи и ще пропусне мачовете до края на есенния дял, то тъкмо близнаците са най-опитните в състава. Те би трябвало да дърпат тима напред, само че досега не го вършат. И не демонстрират равнището, което треньорът желае от тях. Борислав Цонев е водещият изпълнител на Левски през сезона в Първа лига. Той има 4 попадения. Офанзивният халф обаче пропусна две дузпи - преди гостуването и семейството на Ботев Враца, като сините не съумяха да завоюват и двата мача. Боби е бил на терена в 16-те дуела в Първа лига, до момента в който Радослав има на сметката си 13 срещи с 1 попадение.

Станимир Стоилов към този момент съобщи, че в случай че се наложи през зимата, ще бъдат правени изходящи прехвърляния, с цел да се избави Левски. " Всичките играчи са на пазара поради неприятното финансово положение ", съобщи Мъри. Така че няма да е изненада, при оферта, те да бъдат продадени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР