Треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори преди срещата от

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори преди срещата от
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Работят театри, кина, заведения... само при нас няма публика

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов приказва преди срещата от 11-ия кръг на efbet Лига сред " сините " и Локомотив (София). Мъри прикани здравните управляващи да анулират възбраната за мачове без аудитория.

" Всички футболисти нямат някакви огромни проблеми. Надявам се по-дребните болежки да са изчистени до на следващия ден и да сме в цялостен комплект. Казах, че от контролата не съм удовлетворен - най-много от организацията. Иначе имаше положителни неща в завършващата фаза, само че на този стадий това не е главно. За Кордоба има отговор от ФИФА и УЕФА. Вече няма проблем и може да се разчита на него.
 Мъри отрязал клуб от Европа поради обичания Левски
Мъри отрязал клуб от Европа поради обичания Левски

Вижте детайлности

На този стадий аз и футболистите нямаме огромни терзания от финансово естество. Те ще се отрази на бюджета през идващите месеци. Знаех, че Левски има финансови проблеми, само че на мен и футболистите не би трябвало да се отразява това нещо. Трябва да играем добре и да побеждаваме.

Локомотив (София) ми направи положително усещане, построява се в придвижване. Скокът от " Б " в " А " група не е елементарен. Имат добър точков актив.

Единственото, което ме тормози, е, че мач без аудитория не е мач. Трябва да се откри решение. Работят театри, кина, заведения, нощни клубове. Правилата са за всички. Не може да важт единствено за нас. Можеш да си в заведение, само че не на стадион. На 40-хилядния " Васил Левски " ще има 4000 индивида. Не може да се поставят забрании, с цел да се угоди на някакви хора.

След като от през днешния ден за на следващия ден слагаме забрани, би трябвало да може да се анулират. В нощните клубове седят на 50 сантиметра един от различен. Има ваксина - не искаш да се разболяваш, отиваш и се ваксинираш. Държавата е решила световно казуса - в случай че искаш, върви и се ваксинирай. Недоумявам какъв е този принцип. Заведенията работят, а на стадиона не може. При по-добра организация може да стоим на 20 метра един от различен. Някой регистрира активност ", сподели Стоилов във връзка идния дуел на сините против Локомотив (София), който ще се играе пред празни трибуни поради противоепидемични ограничения.

" Рано е да даваме оценка 48 часа след конгреса. Сираков изрази своето мнение. Аз съм си споделил персоналното мнение. Сега от Михайлов и нас зависи да се случи нещо положително. Имаше конгрес и транспарантен избор - има проблем с ограниченията, базите, стадионите. Оттук нататък доста неща зависят и от нас. Не беше елементарен изборът. Видяхте, че има неодобрение в работата на футбола. Трябва да се изчистят тези неща и да вървим дружно.

Левски има крещяща потребност от точки. Точковият актив не отива на името на Левски. Има дуели, които ги причесляваме в графата " наложителни ". В тях играхме добре, създадохме положения, само че не спечелихме. Няма накъде да се отстъпва.

Когато Левски не е подкрепян от последователите си, не играе на равнище. Сега не виждам причина да се дискриминира нашият тим. Всеки един играч желае да се покаже пред почитателите. Наяли това е задачата на футбола ", сподели Стоилов.
 Левски поздрави рожденика Седрик Бардон
Левски поздрави рожденика Седрик Бардон

Бившият халф на " сините " през днешния ден става на 45 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР