Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите след победата

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите след победата
Коментари Харесай

Стоилов: Не мога да кажа има ли опасност за лиценза на Левски, до два дни ще имаме стратегия

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите след успеха с 3:0 над Струмска популярност в контрола.

" Доволен съм от представянето през първото полувреме, макар че теренът още веднъж беше замръзнал. Доста от младите футболисти получиха игрови минути.

Не е прелестно, когато в дълъг интервал от време се чакат позитивни вести за клуба, само че не се получи. Ще предприемем идната стъпка скоро. Това, което трябваше да създадем като клуб откъм изчистване на отговорностите, успяхме да го свършим.

Имахме концепция да си играем контролата и се бяхме договорили. Ритъмът събота-събота е много слаб. Ще вършим такива контроли, когато има опция и съответен съперник. Цяла седмица упражняваме на лед и няма особена изгода, само че както и да е. Всички играчи би трябвало да имат задоволително минути и по тази причина водим подобен развой. По време на тренировките надали има напрежение, само че е обикновено да има някаква обремененост, би трябвало да се върнем на пътя на успехите. Ще стартираме и да побеждаваме, още няколко мача би трябвало да изкараме на воля и на темперамент.

До един-два дни ще стане ясно каква тактика ще предприемем. Водим диалози, само че нямаме нищо дефинитивно. Бяхме покрай една значима стъпка за българския футбол, да станем европейски клуб с прекрасен стадион. До един-два дни ще имаме тактика и проект. Всички левскари би трябвало да излезем дружно в този исторически миг. Оставаше най-важната стъпка, само че няма да оставим нещата по този начин. С общи старания би трябвало да намерим решението. Трябва да предложим проект и тактика на хората.

Не мога да ви кажа дали има заплаха за лиценза. До този миг си плащаме нужните разноски. Твърде дълго се проточи тази договорка, имахме опция да трансферираме един-двама души в европейски тимове, предпочетохме да изчакаме, мислихме, че всичко ще приключи добре, нищо не предполагаше сходно развиване.

Няма какво по-прозрачно да кажем, няма договорка, ние сме дали всичко, което би трябвало. Самата компания също е задоволително транспарантна и по този начин е решила. В настоящото положение на клуба ги има всичките задължения. Не зависи нищо от нас. Докарахме клуба до това да има интерес от такава огромна компания. Не съм обезпокоен, единствената причина е, че в случай че не намерим средства посредством спонсори, постоянно можем да разчитаме на поддръжката на левскарите, нас включително, тъй като сме левскари.

Жокерът последователи подсигурява бъдещето на Левски. Умишлено търсим нови решения, с цел да не слагаме последователите на в допълнение напрежение. Достатъчно е да купуват карти и продукти. Тяхната поддръжка е безрезервна. Бъдещето не е толкоз ужасно. Беше ужасно, когато започвахме преди година и нещо. Левски не би трябвало да има отговорности, само че актуалните не са лицензионни ", сподели Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР